Compania APOLLON a sarbatorit astazi cel de-al 50-lea Client

Astazi, 30 august 2016, cel de-al 50 lea Client a plecat fericit din sediul Apollon.
Agentul Imobiliar Apollon este mereu  ”la dispozitia clientilor”. Sambata, duminica, sarbatoare sau zi obisnuita. Dimineata la 8 sau seara la 22, el este pe teren. Este mereu vesel si optimist, mereu serviabil si atent,  concentrându-se pe nevoile clientilor sai si pe intelegerea modului in care ii poate deservi pe acestia cat mai repede posibil.

Apollon este unul dintre cele mai recunoscute branduri locale care atrage ca un magnet sute de cumparatori lunar. Inca de la inceput am imbratisat schimbarea si in mod constant am provocat practicile traditionale pentru ca am crezut in sloganul “FII PRIMUL SI FII DIFERIT”.

Prin modul inovator de expunere a proprietatilor, prin ghiduri si informatii, noutati imobiliare si trenduri,  site-ul apollon.ro are o medie de 70.000 de afisari lunar.

Echipa noastra de Agenti Imobiliari structurata pe Departamente si Zone, deservita de un serviciu Call Center profesionist, evalueaza saptamanal zeci de proprietati, ceea ce ne confera o cunoastere aprofundata a preturilor din aria ta si te poate ajuta sa iei o decizie corecta privind estimarea pretului.

Suntem mandri ca putem sa obtinem cel mai bun pret pentru Clientul nostru, in cel mai scurt timp posibil

detalii pe Blog Apollon

Blog Attachments

Leave us a comment