Serile imobiliare Apollons se extind in toata tara

Compania imobiliara Apollons a organizat, in Bacau, cea de a XI-a editie a work-shop – ului gratuit „Serile imobiliare Apollons”, eveniment dedicat educatiei imobiliare sub egida „Education & You”, la care au participat aproape 30 de agenti imobiliari si administratori de firme imobiliare din tot judetul.

Tema acestei editii, care este dezbatuta in toate cele sase orase in care compania are parteneri, Bacau, Ploiesti, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Brasov, este „Marketingul imobiliar in RETEA. Un nou model de afaceri” si este prezentata de fondatorul Apollons, Florin Popovici.
La evenimentul din Bacau au fost analizate, intre altele, drumul pe care il poate parcurge un angajat interesat de a-si construi propria afacere, franciza ca varianta de afacere, colaborarea cu agentii imobiliari de la alte companii din domeniu si rolul parteneriatelor flexibile si s-au oferit amanunte despre Franciza personala si Franciza imobiliara Apollons.

Apollons este una dintre cele mai bine cotate companii in piata imobiliarelor de la noi. Ea detine si Academia Apollons, care a fost premiata recent pentru „Investitia continua in profesionalism” la Clubul Profesionistilor in Imobiliare – CPI Editia Nationala, eveniment organizat de portalul Imobiliare.ro. Academia Apolon a organizat, din 2007, cinci serii de cursuri de calificare profesionala in domeniul imobiliar, absolvite pâna acum de aproape 250 de agenti imobiliari, cu diplome de absovire recunoscute si in strainatate.

Schimbul de idei, de informatii in domeniul nostru este foarte necesar. Daca toti agentii imobiliari ar proceda la fel, daca toti am avea cam aceleasi coduri de practica, chiar un cod etic, am ridica standardul de practica imobiliara. Astfel, ar ajunge si breasla noastra sa fie respectata, pentru ca in prezent nu este respectata deloc. Clientii nostri trebuie sa afle si sa inteleaga ce inseamna munca unui agent imobiliar, cât se cheltuie pentru calificarea unui agent care trebuie sa le prezinte, in timp util, cele mai potrivite oferte. Astfel, clientii vor beneficia de ceea ce isi doresc si vor fi feriti de pericolele ascunse ale unor astfel de tranzactii. Un agent calificat poate furniza siguranta tranzactiei pe care si-o doreste si clientul si noi.