Franciza Imobiliara Apollons – O abordare la nivel national

Oportunitățile disponibile pentru francizele imobiliare variaza in ofertele de servicii și strategii de marketing. In timp ce cele mai multe francize imobiliare se concentreze pe vânzări imobiliare de tip rezidențial sau comercial, unele oportunități de afaceri se concentreaza mai mult pe publicitate și marketingul proprietatilor listate. Cu o varietate largă de oferte de servicii imobiliare unice și nișe de marketing în prezent Franciza Imobiliara Apollons vă ofera o oportunitate de afacere care da rezultate inca din prima luna, avand la baza un Sistem de Proceduri si Reguli testate.

Avand parteneri in Bucuresti, Cluj, Bacau, Ploiesti, Brasov, Iasi, APOLLONS a inceput expansiunea la nivel national.
Intrand in SISTEMUL DE FRANCIZA APOLLONS beneficiezi de:

 • AI PROPRIUL TAU BIROU APOLLONS 
 • AI INDEPENDENTA IN MANAGEMENTUL BIROULUI
 • AI SUPORT IN CREAREA UNEI ECHIPE PERFORMANTE
 • AI PROGRAM EDUCATIONAL / TRAINING PERMANENT
 • GARANTIE UNICA 100% DE REUSITA

Franciza Imobiliara Apollons – viitorul unei agentii in sistem de franciza

Pregătirile pentru viitor
„In acest an legat de modul în care marile francize pregătesc brokerii și agenții imobiliari pentru viitorul in imobiliare, se va pune accent pe programe de formare profesionala in domeniul imobiliar si nu numai, tehnologia fiind inca un aspect de care se va tine seama in promovarea si listarea proprietatilor”, afirma dl.Popovici Florin – fondator Franciza Imobiliara Apollons.
Franciza Imobiliara Apollons pune un accent intens pe educatia si profesionalizarea agentilor imobiliari din echipa. Totodata Academia Apollons a identificat necesitatea de a instrui noi brokeri pentru a face față unui aflux de cumpărători care se așteaptă în anii următori. De aceea am identificat expansiunea teritorială ca instrument principal pentru a furniza agenți prin intermediul programelor de formare, concomitent cu educatia agentilor si dorinta acestora de a investi in imobiliare.

Inca din anul 2001, cand am inceput activitatea am imbratisat schimbarea si in mod constant am provocat practicile traditionale pentru ca ne-am dorit sa imbunatatim continuu calitatea serviciilor noastre.

Un aspect foarte important in a fi în măsură să satisfacem nevoile consumatorilor de imobiliare de mâine este de a fi vizibil în locurile potrivite” – precizeaza dl.Popovici. Mentinerea unui rang inalt de vizibilitatea a companiei cat si a proprietatilor listate poate fi asigurata punand accent indeosebi pe marketingul online și o analiza amanuntitata a bazei de date de lead-uri/potentiali clienti. Tot mai frecevent atunci când un consumator are o nevoie imobiliara, primul lucru pe care acesta îl face este sa navigheze on-line pe diferite portaluri imobiliare. Scopul nostru este ca, atunci când o fac, ei sa gaseasca Apollon Imobiliare .”Ne asigurăm că tot ceea ce facem on-line este intru totul compatibil cu dispozitivele mobile, astfel încât oricine, in orice moment sa poate vedea listarile noastre si ale partenerilor din birourile noastre francizate la nivel national”.
Prin combinarea tehnologiei cu modul inovator de expunere a ofertelor, proprietatile clientilor nostri sunt promovate pe o multitudine de canale de marketare: portaluri imobiliare, cotidiane locale, campanii de newslettere targetate pe clienti, campanii Adwords si alerte SMS.

FRANCIZA IMOBILIARA APOLLONS – Afacerea Ta dar Nu de Unul Singur!

CURAJ! Acum Compania Imobiliara APOLLONS iti ofera posibilitatea de a alege varianta cea mai convenabila pentru Tine. Alege Franciza Personala sau Franciza Imobiliara Apollons.
Franciza Imobiliara Apollons este un nou model de afaceri de retea (Network) alcatuita din proprietari de afaceri imobiliare (Owneri) care colaboreaza.
Descopera-ti Spriritul de Intreprinzator si fa trecerea de la statutul de Angajat la ipostaza de Independent ( Freelancer). Sau mai mult, treci la urmatorul nivel: proprietar de Afacere ( Owner).

Franciza imobiliara – SISTEMUL DE FRANCIZA APOLLONS – Avantaje:

 • 17 ANI EXPERIENTA / KNOW-HOW
  APOLLONS, cu o experienta de 17 ani in imobiliare, este unul dintre cele mai recunoscute branduri locale ce are in portofoliul sau in jur de 2000 proprietati. vizualizate de peste 10.000 Clienti.
 • SISTEM DE VANZARE PROFESIONAL
  Sistemul de Franciza functioneaza pe baza unor Proceduri si Reguli testate, care dau rezultate inca din prima luna. Sistem de Vanzare profesional = Rezultate Garantate.
 • ECHIPA UNICA DE SUPORT
  Beneficiezi de o echipa unica de suport permanent formata din specialisti pe toate domeniile ce implica tranzactionarea imobiliara. Serviciu de Call center preluare Clienti/Oferte.
 • MARKETING IMOBILIAR IN RETEA
  Compania APOLLONS are birouri francizate in 3 regiuni din Romania: Bucuresti, Ploiesti si Cluj, si isi continua expansiunea prin Reteaua de Parteneri/Francizati.
 • TEHNOLOGIE INOVATIVA – CRM
  CRM ( Customer Realationship Management) cu administrare online = gestionarea avansata a activitatii agentiei si a intregii tale echipe.
  Training utilizare soft;

  Instrumente de lucru moderne: CRM, site propriu;
  Analize comparative de Piata, Baza de date Clienti;
  Acces anunturi particulari: presa scrisa si online.
 • EDUCATIE IMOBILIARA
  Vei beneficia de programe de Training de specialitate permanent ce te vor ajuta sa-ti construiesti o afacere profitabila si independenta, sub un brand cu recunoastere nationala.
  Training initiere Francizat
  Cursuri perfectionare Agenti Imobiliari
  Traininguri, ateliere de lucru, dezvoltare personala

Pentru oferta detaliata legata de beneficiile Francizei Imobiliare Apollons, ne puteti contacta prin:
Email: office@francizaimobiliara.com
SMS: 0753.539.539 (departament Franciza APOLLONS)

Blog Attachments

Leave us a comment