Franciza APOLLONS

Acum cand vorbesti de logo nu te gandesti doar la firma ci si la persoana Franciza Apollons nu este o retea de afaceri prin franciza ci este o retea de persoane francizate care colaboreaza, un fel de marketing imobiliar in retea. Franciza Apollons este un inceput bun pentru cei care vor sa dobandeasca abilitatile reale ale unui intreprinzator si se adreseaza mai degraba celor care s-au saturat de statutul de angajat si care desi se simt mai confortabil sa opereze discret de acasa sau din birouri mici, sunt stimulati sa infrunte temerile prin actiune, sa faca greseli si sa invete din ele, sa simta ca fac parte din aceeasi echipa.
image
image
Management rapid al proprietatilor

Acces facil la proprietatile tale din CRM; baza de date Clienti si Proprietari ce o poti accesa foarte usor de pe orice device conectat la internet: PC, smartphone, tableta, etc

image
image
Calendar programare activitati

Primesti in timp real Lead-urile din site-uri; programare avansata a activitatilor tale; sincronizare automata cu contul Google; trimiti automat email-uri catre clienti cu ofertele tale direct din CRM

image
image
Promovare printr-un SINGUR click

Promovare locala si nationala printr-un singur CLICK si vizibilitate maxima a ofertelor tale in principalele portaluri imobiliare: apollons.ro, imobiliare.ro, Olx.ro, magazinuldecase.ro, titirez.ro

image
image
Anunturi noi de la Particulari

Acces permanent la o baza de date cu anunturi noi si actualizate la zi de la particulari din portalurile online: MAP, ImobManager si Argus; import automat al anuntului in contul tau.

Suntem in aceeasi echipa!

Testeaza GRATUIT 7 zile!

APOLLONS a creat pentru Tine un pachet de servicii care sa vina in ajutorul felului in care te-ai obisnuit sa lucrezi.
Testeaza GRATIS 7 zile Franciza Personala Apollons!
In plus iti oferim o GARANTIE de 100%:
Daca dupa Perioada de testare, timp de 1 luna de zile nu te convingi de utilitatea Francizei Personale Apollons, iti primesti banii inapoi! In plus ramai cu informatia pe care ai acumulat-o pe parcurs.
Suna la Telefon: 0753.539.539 pentru detalii sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi:

Parerea Partenerilor / Agentilor APOLLONS

Cateva dintre parerile partenerilor si agentilor din echipa APOLLONS:

Activez de aproximativ 2 ani ca si Partener APOLLONS pe piata imobiliara din Bucuresti, mai exact in sectorul 1. APOLLONS iti ofera posibilitatea de a te dezvolta personal, de a capata mult mai multe cunostinte in domeniul imobiliar pe baza cursurilor saptamanale ce se desfasoara la sediu. Consider ca am luat cea mai buna decizie in a ma alatura echipei Apollon ca si Partener.

Cristina Sturza
Partener APOLLONS Bucuresti

Am ales sa activez in cadrul echipei APOLLONS Bucuresti tocmai din dorinta de a descoperi un nou mod de abordare a pietei imobiliare. De ce am ales Apollons? In primul rand pentru ca au o echipa de suport permanent, iti pune la dispozitie instrumente de lucru moderne: CRM, promovare etc, si totodata si cel mai important beneficiezi de programe de Training de specialitate in modul de lucru cu clientii cumparatori/vanzatori.

Agnes Varga
Agent Imobiliar APOLLONS Bucuresti

Newsletter

CERE MAI MULTE DETALII:

    Nume/Prenume (obligatoriu)

    E-mail (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu):

    Subiect

    Mesaj