Cine este castigatorul marelui premiu – Tombola Apollon din cadrul TNI

Compania imobiliara APOLLON a participat in perioada 25-27.09.2015 la Targul National Imobiliar (TNI) –  eveniment de referinta al pietei imobiliare din Romania, in Bucuresti – Palatul Parlamentului, Sala Unirea.

Cu aceasta ocazie APOLLON a organizat o Tombola Speciala cu tematica “Termoizoleaza-ti SINGUR locuinta: DO IT YOURSELF, au fost inscrisi in cursa pentru un premiu in valoare de 3000 RON peste 1000 participanti. Premiul a constat in termoizolarea pe interior a aproximativ 90 mp cu aKtivTHERM produs de ultima generatie pe baza de microsfere de sticla 3M.

Extragerea a avut loc Duminica 27 septembrie, iar castigatorul a fost d-na DULGHERU Vasilica din oras Macin, jud. Tulcea. Premiul a fost oferit de sponsorul oficial al evenimentului SC REAL INVEST Srl, si a fost inmanat castigatorului de catre domnul Florin POPOVICI, managerul companiei imobiliare APOLLON.

„Mi-am achizitionat acest apartament de curand iar blocul nu este izolat. Va multumesc mult pentru acest premiu, este binevenit mai ales acum dupa achizitionarea apartamentului cand resursele noastre financiare sunt limitate la strictul necesar. Cu ajutorul dumneavoastra vom reusi sa izolam pe interior apartamentul. Multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta bucurie. Va multumim!” – castigator premiu dna Dulgheru Vasilica

GALERIE FOTO:

 

Blog Attachments

Leave us a comment